четверг, 29 октября 2020 г.

 Шановні батьки!

Ви  є важливими членами навчальних команд своїх дітей.
Ви їх знаєте найкраще: їхні сильні сторони, здібності, задатки та особливості розвитку,і саме тому можете підтримувати найефективніше. Ваша постійна участь у шкільному житті може значно покращити успіхи вашої дитини. Важливо, щоб ви брали участь у прийнятті рішень щодо освіти своєї дитини.Саме ви можете надавати важливу інформацію для планування, впровадження та адаптації програми для найкращого задоволення потреб вашої дитини, які постійно змінюються.









 

Мультфільм про хлопчика та песика

Компанія короткого метру “KIS KIS – keep it short” презентує мультфільм про те, що в нас значно більше схожого, ніж ми думаємо. А ще – про те, що інвалідність не заважає людям дружити та проводити час разом.


 

Дивовижні речі трапляються

 Анімоване відео пояснює, що всі люди – різні, і мозок у кожної людини працює інакше. Мовляв, є відмінності, які легко можна помітити, а є не такі очевидні. Відео показує, що таке аутизм та як людина з ним сприймає інформацію.



  Шановні батьки! Ви  є важливими членами навчальних команд своїх дітей. Ви їх  з наєте найкраще: їхні сильні сторони, здібності, задатки та...